Sista stoppet på vår rundresa var Alba Iulia och Dark Bombastic Evening. Festivalen tog det mesta tiden och dessutom var det fruktansvärt hett så man orkade inte hajka runt så mycket. Vi var uppe på fortet en dag och efter en kort stund hade vi knappast ork att släpa oss till närmsta krog för mat och ett par öl. Det bästa var bara att sega på festivalområdet.

Vi (och alla banden) bodde på fantastiska Hotel Transilvania som var skönast i världen på många sätt, men inte ett rum i bygget hade fungerande aircondition. Men som tur var så var man ju inte där på dagtid och på nätterna slängde man bara upp alla fönstren. Och vips så kunde man andas igen:) Vår chaffis Traian var tvungen att åka till Bucharest för att jobba så han hängde inte med till festivalen. Däremot så envisades han med att köra upp igen och hämta oss efter festivalen. Så han körde över 90 mil den dan…en jävla hjälte är han:) Allt om festivalen finns på »extreMMetal.se

»FLER BILDER / »THE GALLERY
www.romanianmonasteries.org/romania/alba-iulia