Skitmorgon

Igår hade jag bestämt träff med CellOut i Tumba kl 10 på morgonen. Vi skulle ta lite promopics och planen var att jag skulle varit iväg i god tid så jag skulle hinna ta en kopp kaffe innan vi sågs. Kaffet hemma var slut liksom. Väckning hade jag, visst. Både 7 och 8. Med repetition dessutom.
Men jag hörde aldrig nått av dom. Som tur var vaknade jag åtminstone när Erik ringde på min mobil och undrade varför jag inte var på location. Gaahhhhh….då var klockan nästan 10!!!
Så jag axade från 0- till full fart på en tid som jag inte hade trott var mänskligt möjligt. Lite tur hade jag så jag fick lift av en snällsnäll granne som körde mig ända fram. Så jag blev max en halvtimme försenad…

I vilket fall så kollade jag med Erik ifall det fanns nått kaffe på hans jobb (vi skulle fota på hans helgjobb) men nehhe…dom brukade väl ha det men just nu var det slut.
Jag lever ju på kaffe!!!!!
Anyways så fotade vi på och det gick ändå riktigt bra, så vi blev klara hyggligt tidigt. Tack CellOut för att ni var så otroligt smidiga=)
Bandet åkte iväg och jag & Erik stack iväg till Gula Villan för lite lasagne & KAFFE!!! Jag hälllde i mig under tiden vi väntade på maten. Då började livet kännas lite värt att leva igen.

Mera kaffe blev det när vi åkte hem till mig för att lyssna på Maze of Torments (Eriks band, för er som inte vet) senaste skapelse. Den var inte riktigt färdigtrimmad för dom var ju precis i studion, men man kunde gott lyssna på den iaf. Lät inte direkt som “gamla” Maze, men jag gillade nog plattan.
Ni får väl höra sen när den är ute nån gång nästa år. Vi ska fota omslag också till skivan.

Erik har lite ideer sa han….förra gången när han hade ideer så hittade jag mig själv ute i djup snö, i dom djupa skogarna kring Bornsjön, mitt i natten. Kallt var det också. Och fullmåne.
I en plastkasse hade vi en dödskalle, en yxa, tändvätska och en massa trassel.
Och vi skulle till hästens grav. Där skulle vi ta fotona i facklornas sken. Vi fotade på, släckte små skogsbränder var 5 minut och jag var rädd både för vildsvin och Blair Witch hela tiden, men bevisligen så överlevde båda två.

Tre Deceiveromslag blev det av dom fotona (här till vänster). Kameran klarade bara av 400 ISO, men vafan…det funkade sådär iaf:)
För långt skrivet för en söndag när man har annat för sig…nu ska jag kolla ifall jag får tag på Calm och bildsnacka lite.

CellOutbilderna får ni INTE se än. Men som vanligt blir det alltid coola foton på Erik. Här lyssnar vi på Decadences nya skiva!! Heja KITTY & orkestern!!! Här är en bild till…
Men då så!! Nu ska jag göra lite nytta!!
P.S. Köp Decaskivan!!!! Support the Underground!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *