Skriver på tåget mot Aizu Wakamatsu:
Igår morse tog jag kameran och gick på stadshajk. Kitty skulle göra en massa promotion under dagen och börja med diverse intervjuer och tjohej så Mats (han ÄR en Japan;)) från skivbolaget var där och tog hand om henne.
Tog tåget till Ikebukoro och därifrån gick jag till Shinjuku, vilket med alla kringelkrokar tog en sådär 3 timmar. En riktigt najs promenad med lite nya ställen jag inte varit på förut. Och nu hittade jag Kabukicho också!!
Sen en liten vända via Shibuya och klockan var precis lagom när jag kom tillbaks till hotellet. Man hann ta det lite lugnt innan vi skulle iväg till Burrn Magazines (japansk metalmagazine nr 1) headquarters för ytterligare en intervju. Dit åkte vi med Akira (skivbolagschefen) och en tolk. Kitty skulle ha signering på Disk Union efter Burrnintervjun och Mats skulle dit i förväg med alla grejerna så han följde inte med.
Intervjun gick lysande och vi sa hejdå till tolken och stack iväg till Disk Union. Vi hade lite tid på oss så Akira bjöd på fetfika.
Signeringen var riktigt skoj med en massa kul folk som köade i trappen när vi kom. En liten kille som vi träffade på Loud Park var bland dom första i kön. Eller liten…vi skulle ha gissat att han var typ 15, men han var 23. Japaner…:)
I vilket fall så hade han (givetvis) ett band och han gav mig en democd. Ska kolla upp dom på MySpace. Måste kolla Akiras band också…han e sångare i nått hårdrocksband.
Tokyotjejen Yayoi vi träffade i Stockholm i somras dök också upp med nån kompis. Det var meningen att jag skulle försökt rodda ihop nått med henne redan när Takashi & Miho var här, men tiden bara försvinner och man hinner inte allt. Men hon är rätt företagsam av sig och dök bara upp:)
Signeringen tog lagom tid och efteråt bjöd Akira och Mats på middag på en Izakaya. Skitmysigt ställe där man hade eget rum och man kunde stänga för sig ifall man ville. Lågt bord med kuddar runt omkring men istället för att sitta obekvämt på knäna, som man sett på film, var det en grop under bordet så man kunde sitta och dingla med benen. Hur bra som helst. Maten beställde man på skärmen som fanns på bordet, och Akira prickade in den ena grejen efter den andra så snart hade vi bordet fullt med fat med varierande innehåll. Sashimi, yakitori, sushi, inlagda saker och massa annat. Bara att plocka lite här och var och äta. Allt var supergott!!! Där satt vi ett bra tag och sen vidare till en liten rockklubb som nån av deras polare ägde. på vägen dit såg vi Yayoi sittandes på nån cafe med nån tjej. Hon hade hört att vi skulle till klubben så hon ville hänga med. Vi hade verkligen kul med dom alla men eftersom vi skulle upp överjävligt tidigt på morgonen, la vi ner projektet vid midnatt.

» Resebloggen 22 oktober
» FLER BILDER / MORE PICS

IMG_1129Ikebukuro

IMG_1133

IMG_1170
Burrn! HQ

IMG_1174
Burrn! HQ

IMG_1183

IMG_1195
Akira på Disk Union Shinjuku

IMG_1197
Disk Union Shinjuku

IMG_1221
Disk Union Shinjuku

IMG_1242
Yayoi

IMG_1247

IMG_1261

IMG_1262

IMG_1268

IMG_1274

IMG_1275