kinatop15
Åkte till Maliandao för mycket aw Wukesong jättekamerahus var stängt för renovering och jag behövde lämna in ett par trasiga objektiv för lagning. Vi började givetvis med att åka helt åt helvete fel och fick till slut ta svarttaxi dit så vi skulle hinna innan stängning. Men vi hann och hittade bästa stället. Billigt och snabbt. Den andra skulle vara klar redan dan efter och den andra dagen därpå. Omkring 1000-lappen för båda. Maliandao är mes ett te område med en lång gata med bara te och relaterat.
Sen kommer man till Maliandao Lu 11. Ett jättebygge med flera våningar stora som Norrköping och dom första våningarna handlar givetvis bara om TE. Men den översta våningen är proppat med kamera & fotobutiker. Vi skippade första vi gick in i men nästa stannade vi i. tror den var butik nummer 102 (har kvar visitkortet så kan kolla sen). Två skittrevliga killar som bjöd på te (xD) när vi pratade business. Jag betalade i förskott och när vi gick därifrån så tog vi en promenad i området. Hittade ett roligt fik och stannde där ett tag innan vi åkte hem,

♦FLER BILDER / THE GALLERY♦