Dagens

Linda kom förbi igår en snabbis. Efter mycket om & men fick vi igång hennes nya blogg. Harry (min katt) orkade inte hjälpa till utan sov som en stock under tiden vi jobbade.
Annars hänt i veckan: Det blev ingen pulkaåkning i tisdags (den officiella pulkadagen!!), livet är fylld av arbete OCH nu är allting med Japanresan spikat & bokat på riktigt!!! Det blir en omvänd resa så Kyoto blir vår första anhalt. Så det blir alldeles prima! Budgeten höll och vi fick den kortare resan via Helsingfors med Finnair. Wieeeeee!!!! En ändring blev det med boendet i Takayama vart vi ska efter Kyoto. Det visade sig att dom hade dubbelbokad så det blev en annan värdshus än vad som var tänkt.
Vi kommer att bo HÄR istället, så jag tror inte att det blev något nerköp=)
Så fort vi får lön ska vi iväg till Minako igen och äta Sukiyaki eller nått annat gott!!
Nu ska vi börja planera !!!

På jobbet finns det att göra så det räcker & blir över, och på övrig tid har jag fortsatt att jobba och fixat bilder för Nuclear Blast (Sonicbilderna) och Sony/BMG (Blowsightbilderna). Så ingen lugn stund på ett tag…
På lördag ska vi ha årsmöte i studion på den okristliga tiden 10.00 på morgonen. Hoppas jag inte blir sjuk för jag har mått lite lagom ruttet idag…
Och alla runtomkring verkar vara sjuka så vi får väl se hur det blir. Jag borde väl få nån del av det hela. Enligt statistiken. Egentligen skulle det vara skönt att bara vara hemma & dega en hel helg, men det kan nog bli kul att träffa lite Fiat Lux folk också…och Linda kommer så det blir fetfika innan vi åker hem. Hoppas jag.

Sonicbilderna blev nog rätt grymma tycker jag själv! Håller på och fixar till lite webbbilder för bandet som dom kan använda i div sammanhang.
Så småningom ska det bli ett litet album för allmän beskådning också.
Det har varit så mycket av allting nu sista tiden som inte direkt kunnat visas offentligt, men nu har jag en del jag kan lägga upp iaf.
Bara jag skulle hinna göra det nån gång.

Nu blir det lite lugnt en vecka elr så för nästa bandfoto är bokat till den 4 mars. Då ska jag fota VÖRGUS, det evigt gröna bandet (jag & Anders startade den Officiellt Extremt Innoficiella Fancluben på extremmetal.se. Jag är Presi & Anders är Dent.)

Så innan dess ska jag få upp åtminstone lite Maze of Torment, Marit Bergman, Blowsight & Sonic Syndicate.
Jusstde…Moonsilence också. Den senaste har jag åtminstone börjat på.
Det finns ett par bilder HÄR, och jag kommer att fylla på vartefter.
Vilken dag som helst nu!!!

Annars var det väl inte så mycket att tillägga…? Förutom att Anders & jag var iväg och hämtade ComHems nya digitalboxar. Våra gamla slutar funka på måndag. Så det var veckans hushållsnyttosak.
Ska sova nu! Fredag imorgon!! Godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *