Japan 2009: Tokyo & Chiba 18 oktober

IMG_2687Dagens kortis:
Iväg till Shinjuku ipå förmiddan och skaffade ett nytt (begagnat) objektiv på Map Camera för nästan inga pengar. Lycklig är jag!! Och den trasiga kan jag fixa hemma för rimlig penning senare. Sen släntrade vi runt och hittade lite småprylar och fastnade på en trottoarkant med lite fika och hade dagens filosofiska diskussion. Så länge att vi insåg att det var för sent att åka till Yoyogiparken. Så inga Elvisar för oss.
Raka spåret till hotellet för att möta Takashi & Miho som satt och väntade på oss i lobbyn. Dom hade sett TAKESHI BEAT KITANO här på vårt hotell!!!!!! Den coolaste av alla!!!!!
Han var där med en massa skådisar och crew och filmade precis bakom hörnet. Dom hade väl hotellet som bas så det sprang filmfolk framotillbaks hela tiden. Såg inte Takeshi dock:( Hoppas dom är kvar imorgon!
Runtomkring i kvarteret bygger dom för nån festival som ska pågå imorgon och övermorgon. Ska bli kul att se vad det ska gå ut på.

Anyway…så fort vi hade tjattrat lite med T & M, drog vi till Makuhari Messe och Loud Park. Fick våra backstagepass av skivbolagskillen och drog runt. Kitty representerade av glatta livet och blev presenterad för folk till höger & vänster. Ibland hoppade det fram fans som kände igen henne så det rullade på. Och precis när jag pratade med nån kille som hade en Nifelheim tröja på sig, var det en som kände igen mig. Helt otippat. Jag hade snackat med basisten i Hellhound lite av o till på nätet, och jag visste att dom skulle till Loud Park, men trodde inte att man skulle bara ses sådär. Men det gjorde man tydligen för han hittade mig mitt i all röra. Skitkul:)
Loud Park var en schysst festival med en grym scen och en lite annorlunda lösning på publikutrymmet. Vet inte om bilderna blev lite för mörka, måste kolla. Total fotoförbud men tog lite bilder ändå och några extremkorta videosnuttar. I smyg.

På vägen tillbaka trängdes vi på tåget med massormassor med folk för vi stannade tills allt var slut (vi kom ju ganska sent…typ 18 tiden).
Vi såg bara 3 band, Children of Bodom, Rob Zombie & Slayer, men Rob Zombie var över förväntan bra!! Jäklar vad bra det var!!!
Shoppade en Loud Park luvjacka också vid nått tillfälle.
Tillbaks till hotellet, Kitty hade viktiga mail och annat för sig och skulle knapra i sig nånting på rummet, så jag gick ut med Miho och Takashi till ett 24h nudelställe. Stor skål med Udonnudlar och tempuraräkor för 380 yen (ca 30kr)! Snaka om att bli mätt billigt!
Egentligen orkar jag inte skriva men tänkte att om jag inte gör det nu så släpar jag efter med en massa. Imorgon drar vi ganska tidigt igen…

Har glömt dagens tanke…den är spårlöst borta:)
Sova nu!!! Orkar inte med bilderna så dom kommer imorgon. På Loud Park hade jag bara lilla kameran…
Idag gick det åt ganska mycket åkpengar pga festivalen som var i Chiba. Vi får tanka på imorgon men det var lätt värt det:)
Annars så var det en massa roliga smågrejer idag att egentligen nämna om men nu somnar jag snart. Klockan är halv 2. Gonatt.

» Resebloggen 18 oktober
» Resebloggen 18 oktober [Pt.2]
» FLER BILDER / MORE PICS