Vi hade en dag kvar att använda på våra Kanto pass och vi hade fortfarande inte åkt Shinkansen. Så dagen efter tyfonen drog vi till stationen och tog första bästa tåg bara nånstans. Jag hade tänkt att vi kunde ha åkt till Nikko eller nån annan stans, men alla lokaltågslinjer var indragna pga stormen och även en del Shinkansen linjer var det stopp på (!!!), så vi hade inte så mycket val. Har redan glömt vad stället hette, men när jag hittar biljetten så står det nog där:) Själva åket var huvudsaken. Så vi köpte den obligatoriska bento boxen och susade iväg.
Älskar dom här tågen!! Nästa resa MÅSTE bli med railplass igen. Verkar som jag har helt fastnat i Tokyo kortisar senaste tiden.
Stället vi hamnade på var nån berömd golfcentrum, men inte speciellt intressant för oss. Kaffe var svårt att hitta och det enda stället var givetvis Starbucks. Aja, vi fick en tågutflykt i vilket fall:)

»FLER BILDER / THE GALLERY

shinkanseniblog1