ExtraExtra!!!

Nuuu har jag äntligen fått tummen ur och fixat lite med min superfotoprinter!!
Jag testade ett par gånger när jag hade köpt den men vi var inte riktigt överens. Bilderna blev mera varma i tonen än vad dom skulle vara egentligen.
Så jag tänkte väl att det blir en kamp med skrivarprofiler o all annan jox tills man stupar. Allt enligt diverse forum där folk med lagom avancerade fotomaskiner samlas…
Men nädå…det var rätt enkelt ändå och nu blir allt exakt som jag vill ha det!!!! Wiiieeeee!!

Nu måste jag skaffa fram lite schysst papper bara. Konicapappret jag köpte till för att testa håller inte riktigt måttet så jag måste titta lite i plånboken och kanske beställa en bunta med riktigt bra fotopapper. Eller två buntor…A4 & A3.

Dååå jävlar ska jag pynta mina väggar! Tycker att varenda jävel har dekorerat hemmets väggar med egna alster utom jag. Fast jag tror att jag slutade med det nånstans kring min oljemålningsperiod…alla dom grejerna ligger nånstans längst in i förrådet och jag vill aldrig se dom igen.
Nu ska jag printa lite till…

Egentligen skulle jag åkt till Debaser Medis ikväll men fastnade hemma. Blowsight & en massa andra band lirar och jag har fortfarande inte varit där sen det byggdes om.
Har bara hört att dom brukar få till rätt schysst ljus…
Nåväl…får bli nån annan gång.