7 mars 2008 – Fredagspizza

En busy dag som ville algrig ta slut…jobbmässigt alltså. I vilket fall så slutade jag vid halv 5 och stack upp till centrum för att äta fredagspizza med Erik Tormentor. Jag var inte sådär Überhungrig och Erik hade blivit bjuden på supersöta bakelser på jobbet, så vi borde egentligen ha ätit sallad elr nått…
Aja…det mesta gick ner ändå och i vilket fall så var det trevligt.

Sen åkte Eriken iväg för att repa hela helgen med General Surgery och jag handlade lite gottis till mig o Snoffla.
Vi ska ha Japankväll ikväll! Kolla på vår kommande Oskarsvinnande Japandokumentär i (fortfarande) oklippt version. Och givetvis Lost in Translation. Och kanske Totoro eller nått…
Sen ska vi äta godis tills vi kräks och längta oss sjuka till Japan…

Hade vissa ideer att skaffa mig ett gäng mindre studioblixtar att släpa runt på. Jag är pank o snål, för alla mina pengar som blir över från hushåll & mat går till Japankassan. Så jag kollade runt och hittade några inte-alls-elinchrom blixtar på Kaffebrus som jag lite lagom fastnade för.
Sen ringde jag till Linda och hade genast typ 100 skäl varför man inte ska köpa nått annat än Elinchrom i den rimliga prisklassen. Hmhm…fast det var en snygg väska på hjul som följde med dom jag kollade på;)) Och en bunta med färgade filter!!
Aja…därför ringer man till folk. För att reda ut sin veliga hjärna.
Man gör ju ändå som man vill i slutändan, men jag är ibland lite snabb i vändningarna när jag vill ha nått så en second opinion är alltid på sin plats. Då tänker man till lite och inte gör några dumheter.
Ska kolla runt lite till…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *