Mot Götet med Linda & Dennis i fredags. Skulle ner & möta Renata som kom från Portugal, sen skulle vi vidare till Sticky Fingers för att se Sonic Syndicates näst sista spelning med Roland som sångare. Satt på stationen och väntade med kaffe och andra nödvändigheter när Pelle Nifelheim kom förbi och stannade för att skvallra lite. Sen dök Renata upp och vi kryssade igenom stan till Sticky. Lite mat innan spelningen på thaistället bredvid och efter spelningen kom Daniel och plockade upp oss.
Ett par timmars sömn och iväg till bandets hotell bara för att inse att vi omöjligen fick plats i deras folkabuss ändå…så mot tågstationen och hem med X2000 istället. Trött så inihelvete. Och det var inte slut på långa vägar ännu…
Mera om den helgen (och livebilder) på extreMMetal.se. Dom Göteborgsbilderna kommer upp om du klickar på kollaget nedanför….

»FLER BILDER


gbgblog

Went to Gothenburg . Almost no sightseeing, but more about it on extreMMetal.se (in english!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *