Japan 2009: Tokyo 20 oktober

Seg start i morse och en till dag borta nu. Takashi och Miho åkte hem vid 16 tiden. Innan dess hann vi äta lite på festivalen ute på gatan och åka till Roppongi. Takashi träffade sin syster en snabbis och vi åkte upp till Mori Tower för att kolla på lite betalutsikt.
Lock i öronen igen i hissen upp men utsikten var grym. Man såg över (nästan) alla stadsdelarna och vi gick runt och såg stan för alla pengarna (1500yen). Hann med lite purikura (roligare variant av fotoautomat), men hinner inte fixa in nått av dom bilderna just nu. Kanske sen.
Efter T & M åkt åkte vi till Odaiba med monorailen. Vi kollade först på ett enormt pariserhjul som bytte färg och mönster hela tiden. Som ett konstigt fyrverkeri. Sen gick vi in på Decks (shoppingcenter) och kom inte ut därifrån innan vi var tvungna att börja ta oss tillbaka. Efter att vi hade åkt ett tag kom jag på att jag lämnade en av mina shoppingpåsar på stationen vid automaterna på stationen. Bara att hoppa av och ta tåget tillbaka. Den var inte där jag lämnade den, men den fanns hos stationspersonalen. Får sluta lämna saker överallt.
festivalen var så gott som slut när vi kom till hotellet men vi åkte bara upp till rummet, lämnade alla påsar och hann faktiskt med lite mat innan allt var nerpackat. Upp och iväg tidigt i morgonbitti så gonatt.

» Resebloggen 20 oktober
» FLER BILDER / MORE PICS