Blandad inblandning, bland annat…

Senaste tidens roligheter jag (eller mina bilder) har blivit inblandade i…
Maze of Torments senaste singel har ett kraftigt omgjort dubbelvattenfall foto på omslaget.
Originalet är betydligt lamare än omslagsversionen:) även det kommande albumet har mitt foto på omslaget. Det var dom bilderna vi tog för några veckor sedan, men nu ligger omslagsbilden på nätet så jag kan även visa originalet…Erik Tormentor har gjort Photoshoppandet i båda fallen….

 

Bilden mellan Mazeomslagen är framsidan till en ny webbsajt http://www.moonsilence.se, som snart kommer att innehålla en massa musik och div. grymma illustrationer.
Mina senaste studiofoton som underlag och Anders har skruvat på. Har höga förhoppningar att resten av sajten ska bli lika snyggt, så heja Anders!
Här till vänster är ett av bilderna vi tog för Maze omlaget…ska visa några fler foton sen från den sessionen. Vår modell Kola var verkligen grymt bra;))
Så lite att göra, så mycket tid…elr nått…

Skivan finns iaf i handeln nån gång i april. Kolla hos skivbolaget Black Lodge eller på www.mazeoftorment.com.

Sen fick jag post  från Skrikhult!! Dom skickade ett par nya broschyrer om Swedish Metal Expot och dom har använt mina foton. Så även på hemsidan. Tror att alla är mina förutom den på första första sidan som är tagen av Hans Nilsson.


Texten vid pilen är en snutt ur en Plaskisrecension som Elias skrev om förra årets SMX.
Skitkul att den kom med där;))
Plaskis.nu hade även delad bås tillsammans med  extreMMetal.se, House of Change & thrashbandet Vörgus. Vi hade verkligen skitkul & vansinnigt trångt i 2 dagar!
I höst gör vi om det!!!

Om ni inte har sett bilderna redan så finns det massor!! Här:
Clinic Alexi & Roope
22:an
Mingelbilder

Blääähhh vad klockan är mycket igen…:( Gonatt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *