Blowsight!

Blowsight har bra flyt just nu:)) Signade på ett större turnebolag och kontrakt med Sony/BMG. Singeln kommer i slutet av månaden, bara så ni vet.
Så det var läge för lite nya bilder och vi slet verkligen duktigt i några timmar i söndags.
Hoppas det blir nått dom gillar också…och att det duger åt skivbolaget. Men det ska väl funka;)
Så det blev ett nytt inlägg i GB:n igen:

Vi försökte få till en bra hoppbild innan vi avslutade. Jävlar vad dom hoppade!! Högt!!
Rockband har bra kondis;))
Fyra timmar går fort i studion har jag märkt…och på söndan som kommer är det dags igen!
Då kommer Sonic Syndicate från Falkenberg till stan och då blir det fota av en heldag i både studion och annanstans. Mike ska fundera på bra ställen…ska bli kul att se dom igen:)

Fick förresten en bunta med promos till jobbet igår och där fanns även den kommande Maze of Torment!! Vi hade en lyssning med Erik, nån gång efter dom hade varit i studion i höstas, men nu ska jag lyssna på den ordentligt.

Ska langa upp lite Mazebandbilder snart på www.extremmetal.se.
Och även lite Marit Bergman och Moonsilence bilder…där blev det en hel del riktigt schyssta bilder:) Har säkert nånting annat också som jag inte kommer ihåg just nu…
Börjar få en massa saker liggandes nu igen så dags att komma ikapp lite. Det blir så mycket nytt att ta hand om hela tiden…
Undrar om jag skulle fixa en portfolio? Är det för pretto?
Fast det kunde vara smidigt med nån urvalsgrejs…brukar alltid ösa upp tonvis med bilder så dom ev. bättre försvinner väl i mängden:) Har hittat en bra PHP-album för det ändamålet och håller på & leker runt med den just nu.
Så kanske det blir av…
Problemet kommer ju att bli VILKA bilder man ska ha i den…när ska jag hinna tänka på det?
Sen har jag också börjat fundera på att skaffa F-skattesedel…skulle underlätta i vissa fall. Alternativet är att köra via FrilansFinans. Jag har haft firma förut (läääänge sen) och jag har alltid sagt att jag aldrig mer ska ha en… Hatar allt pappersarbete, redovisningar, bokföring och alla annan skit som tillkommer…
Man kan inte slarva med nått nån gång! (trivs bra med att slarva med saker & ting:)).
Det finns ju alternativ som sagt. Då är det andra som tar hand om allting och i slutändan går allting rätt till och alla är lyckliga!
Synpunkter från nån till som har koll på läget just nu????
Hm…nu ska jag fixa till lite mera bilder!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *