Sushi för mig & Snoffla….

Nu är det spikat! Vi åker till Japan den 18 maj (en fredag). Lite oklart fortfarande vilket flygbolag det blir och priserna är inte heller 100 klara, men Snoffla var tvungen att ge ett datum på sitt jobb så dom kunde planera semestrar. Ang flyget så är alternativ 1 att åka med Finnair. Då är det byte i Helsingfors och sen susar vi raka vägen till Japan på ca 12 timmar. Alternativ 2 är nog värre…då blir det nåt annat bolag som först ska ner till typ Amsterdam elr London och sen byter man och åker tillbaka uppåt, över Sthlm och sen mot Japan. Sluttid: ca 15 timmar. Vi får se vilken vi hamnar på…

En till sak som egentligen skulle vara bättre än originalplanen Tokyo – Hakone – Takayama – Kyoto – Osaka – hem. Och det är att göra samma runda fast tvärtom! För isåfall har vi hardcoreshoppingen i Tokyo sist, och vi vet precis hur mycket pengar vi har att slösa på alla otroliga prylar & gadgets & allt annat.

I vilket fall så har vi spikat & prelbokat nu så det var vi givetvis iväg och firade med sushi & en liten Bento på Minako i Södertälje. Och sen drack vi latte och sen var tåget sen så vi gick en promenad och hälsade på Fiskebåten och alla fåglarna.

Vi ska fira varje liten grej & resehändelse tänkte vi, så det blir en massa sushi innan vi är i mitten av maj:)
Fredag imorgon!! Och Watain har releaseparty på lördag!! Skulle verkligen vilja gå men ska fota hela dan på söndag så jag måste vara någorlunda utvilad…få se hur jag gör.Ska i vilket fall bli kul att se Sonic Syndicate igen:) Vi ska fota på en teater och sen i studion några timmar. Men gonatt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *