Uteliv

Eftersom jag tänker bli en ny & bättre människa så betyder det också att man är ute & rör på sig.
Här hemma finns inga vyer längre som jag inte har fotat men man kan alltid ta med sig 90 macrot. Då hittar man nya saker igen eftersom man kan bli rätt närgången med gräsrötter, blommor & annan bjäfs som man inte tittar så noga på i vanliga fall.
>> Diverse album med allehanda vegetation

Vi har mycket bra planer för studion & Fiat Lux som förening. Ska bli kul att se vad som händer framöver och i morgon ska jag ju dit och fota lite bandbilder för Nattas.
Synd att inte dom nya blixtarna finns redan, men det ska nog gå bra för vår gamla 800 funkar prima sen man bytte en säkring.

Har fått upp en ny sida nu på Chayron.com. Det känns lite pretto att ha portfolio men eftersom jag ändå gör lite fotojobb då & då så kan det vara bra att ha nånslags uppvisningssida för dom som bara vill ha en snabbtitt på vad jag ev kan åstadkomma.  Eller…? I vilket fall så är sidan uppe men inte speciellt innehållsrik ännu. Ska få upp bilder vartefter jag kommer på vilka jag vill ha där. Knepigt tycker jag…
Samtidigt blev det en liten ommöblering i menyn (högst upp på sidan): FOTO är nu för den kommande prettofolion och alla mina hushållsbilder finns i ALBUM. Riktigt knepigt….

17 dagar tills vi åker till Japan!!
Ville gå med Snoffla till Minako i Tälge för lite Sukiyaki men hon hade bokat in sig hos sin kusin så det blev inget…Gaaahhh var verkligen jättesugen. Någon??????