Vad har jag gjort sen sist…?

oldDet har gått en månad (gaahhhh) sen senast. Vart fan tar tiden vägen…?
Anyways, för att analysera lite, så har jag tex bytt dator. Och det tar ju alltid ett tag innan man kört in allt, så ett par veckor gick bort där. Sen blev det jox med mitt gamla fotoalbumsystem. Så nu har jag bytt både på extremmetal och chayron.com. Kommer att ta ett tag innan jag fått upp dom albumen jag vill ha med. En hel del gammalt kommer jag att skippa bara för att det är så…gammalt. Orkar inte titta på dom bilderna längre.
Extremmetal ska återställas helt o hållet. Alla (så gott som) livebilderna är uppe redan.
November är en tråkmånad och jag blir alltid lite mentalt handikappad så här års och har inte speciellt mycket inspiration till nånting. Så inga fotohajker eller nått annat skoj. Förutom en del spelningar dårå.
srm56_cover_srf1Har fotat lite för Sweden Rock Magazine så har hamnat på rätt otippade spelningar. Fast lättmetal är rätt kul som omväxling. Lite bättre ljus på scenen oftast också.
Fast nu ska jag fota Soilwork och Scarpoint på Debaser på tisdag. Där lär mörkret råda i vanlig ordning…Scarpoint låter helt ok, så det blir nog bra tror jag.

Förutom att hänga på metalklubbar så är det enda sociala eventet senaste månaden en fredagspizza med Erik Tormentor för en vecka sen. Om inte en 2 dagars planeringskonferens med jobbet räknas som ett socialt event? Det måste bli en ändring på tillvaron och jag sätter min hopp på min nyskilda polare Anders. Han leker mest med sina nya gadgets just nu, men han ska väl skärpa sig så småningom.
Fortfarande inte spikat nån resa för nästa år. Förhandlingarna pågår med mamma om Cornwall i juni och jag skulle gärna ha en långresa att se framemot senare på hösten.
lovejapanJapan är alltid på tapeten, men tror att jag måste först vänja mig vid den våldsamt dåliga växelkursen som gör att precis allt kommer att bli såååå mycket dyrare därborta.
Men mina polare från Hiroshima Takashi och Miho kommer hit på sommaren så vi kan leka iaf. Första gången dom kommer till Europa överhuvudtaget. Takashi hoppas på en 10 dagars ledighet…dom jobbar mycket dom Japanerna. Och har väldigt lite sammanhängande ledigheter. Håller tummarna!
Btw så måste jag snabbt fixa iväg deras julklapp att den ska hinna fram!
Nu blev det mer än vad någon orkar med, så slutar här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *