9 dagar 1 timme 45 minuter….

Då åker jag & Snoffla på vår fotohajk i Japan!
Vi såg på film igår, åt godis och kollade igenom mina papper som jag fått inför resan; biljetter, tågpass & annat viktigt. “Menvadå”, sa Snoffla, “mitt tågpass ser inte ut så här”. Det visade sig att hennes tågpass inte alls var nåt pass utan bara själva fodralet utan allt det viktiga. PANIK!!
Passet går inte att köpa när man väl är framme utan den ska man ha med sig från hemlandet.

Redigerat 12.10:
Det löser sig med Snofflas tågpass!! Om inte lapparna ligger löst nånstans i pärmen hon fick, så får hon ett nytt!!! Gahh…vilken tur att vi kom på det nu och inte när vi var framme…
En bra nyhet är att vi ska till Hiroshima!! Det är 40 mil dit från Kyoto och tågresan tar knappt 2 timmar så vi sticker tidigt nån morgon och kommer tillbaka senare på kvällen.
Det blir grymt!! Och vi får havet på köpet också…eller nja. Nästan iaf. Då slipper vi ta en extra vända för det.
Dom röda prickarna på kartan är våra bestämda destinationer. Sen får vi se vart vi hinner…som sagt: tågen är snabba och går ofta.
Jag hittar bara fler & fler ställen som jag skulle vilja åka till!! Som Izu Hanto området (inte så långt från varken Hakone eller Tokyo) med en grym kust och Miyajima, en helig ö med den flytande Toriin, bara en liten bit utanför  Hiroshima (bilden till höger).
Dit kan man ta färja och det tar  10 min från fastlandet.
Tror att vi får förlänga resan en aning=)) Vi får ta det som det kommer och hajka runt så mycket vi hinner.
Stress är inte vår grej….så allt beror på hur det klaffar med allt annat…

Dom röda prickarna på kartan är var vi vet bestämt att vi kommer att bo/besöka: