Länge sen jag uppdaterade den här sidan…
Har mest hållit på med extremmetal.se av givna anledningar. Ibland kostar det på att ha flera ställen att uppdatera (den här, extreMMetal & MySpace) så man kommer lite efter hela tiden.
I vilket fall:
Sen sist har jag fotat aggrometalbandet Calm igen:) Det tog hela dagen och vi var klara 10 på kvällen fast studion var bokad mellan 14.00-18.00. Men det var ingen som hade bokat efter oss så det var bara att köra på.
Bilden ovan är dansbandsversionen av tidigare nämnda band….;))

Senaste promobilderna tog jag på grindcorekultmanglarna General Surgery som nyss bytte sångare. Den nya vokalisten är ingen mindre än Dr. Sahlström, tidigare känd som Erik Tormentor.
Dom behövde några riktigt snabba för att få ut nyheten på hemsidan & MySpace innan dom stack iväg till Tjeckien var dom ska lira på Obscene Extreme Festival som typ nu ikväll.
Det blir en mera genomtänkt fotosession senare, fast jag tycker dom blev rätt bra ändå med tanke på omständigheterna…

Efter jag fotat dom sprang jag ner till Klubben och fotade lite liveband men det blev inte så mycket mer där utan jag åkte hem direkt efter dom tre första låtarna (standard vad man får fota i diket framför scenen) och stannade inte för att kolla på bandet.

Resten av dom senaste metalgrejerna finns i vanlig ordning  på extreMMetal.se