Uppdaterat Japan & Sicilien. Lite metalnytt.

Har endast och enbart jobbat hela oktober och nu är jag inne i nånslags avstressningsfas. Allt annat i mitt liv har varit på vänt…så jag har inte heller fotat nånting alls på ett bra tag.
Nu har jag fått upp nya sidan för www.plaskis.se och den verkar hålla sig någorlunda stabil nu. Hur det blev den dagen när jag skulle lägga upp den var en annan femma.
Har även hunnit med att få iväg buntvis med Nifelheimfoton till bandet som i sin tur har fixat till dom för tidningar, skivbolag och nya skivan som kommer nu i november. Releasepartyt är den 24!! Dit ska jag gå!!
General Surgery beställde en högupplöst bandbild som ska med i Close-Up och sen gjorde jag även ett kollage med en massa stålgrejer för en broschyr…allt detta utan att ha en sekund över egentligen.
Men som sagt…nu ser det rätt lugnt ut så kanske jag kan börja få tillbaka mitt liv..
Idag var jag ändå på promenad. Hade kameran med mig men fotade inte så mycket…ville mest ha frisk luft.
Erik Tormentor lånade min lilla Ixus när han flängde runt med Death Breath (Hellacopters-Nickes dödsband) som gästsångare på några låtar. Först i södra Sverige och sen i Finland. Min Canon känns nuförtiden lite småjobbig att släpa med när man ska bara gå en sväng så jag saknar den lilla kameran när den inte är hemma.
Ingen Allhelgona foto blev det heller i år…hmhm….

I vilket fall i brist på nya foton har jag plockat i det som fortfarande ligger ogjort. Så nu är jag helt klar med
bilderna från Inari/Fushimi Inari i Japan och min & Marjos heldagstur till Aeoliska öarna i Sicilien i somras.
Så semesterbilderna är nog uppe före nästa sommar!!
Däremot så är det så många bilder att förmodligen ingen annan än jag, dom som var med och mamma som orkar kolla på alla=)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *