Gott Nytt! Har skickat upp en massa semesterbilder!

Nu har jag latat mig i nästan 2 veckor och det börjar bli aningens boring. Fast det var välbehövligt och ett nödvändigt måste att mest ligga på soffan och småäta. Har varit ganska så slut sista tiden.
Hade väl tänkt att vara aningens mera aktiv och gå på promenader etc. Men har mest hittat på ursäkter för att slippa. Idag har snön kommit och nu måste jag gå en vända.
En god nyhet (mest för mig själv) är att jag har fått upp alla Japanbilderna!! Så jag är snart ikapp med mina egna foton.
Planeringen har börjat för sommarens nya Japanresa! Vi måste boka om ett par månader så det gäller att ha en plan. Det finns massor med intressant så det är lite svårt att lägga en bra bana, men i vilket fall så har vi lite ideer. Vi kommer att starta på den sydligaste ön, Kyushu, och sen avancerar vi därifrån.
Vi har dragit igång vår Japanblogg också. Den använder vi, som sist, för egen planering & länksamling & dylikt. Så egentligen har inte våra kompisar nån större intresse av den förutom när vi verkligen är på resa och skriver därifrån. Men ifall ni är intresserade av vårt Japanjidder, så får ni givetvis blanda er i:))
Hittade några bilder som jag tog nästan exakt för ett år sen när jag & Anders var på hajk i Grödinge. Så jag sländge upp dom nu.

Annars så kör det väl igång som vanligt nästa vecka. På gott & ont…
Men snart är det vår!