Vikingafestival i Stallarholmen juli 2008

Egentligen var det meningen att ta lite bandfoton runt Strängnäs, men det blev sista minuten problem och vi fick byta datum.

Men när jag nu ändå hade blivit upphämtad och ditkörd så gjorde vi (jag, Pete Flesh & Crille) det bästa av situationen och åkte iväg till Vikingafestivalen i Stallarholmen.
Jag kunde ha varit där mycket längre men det fanns tider att passa så det blev bara en kortis.
Ingen vikingamat blev det heller för köerna var 5 mil långa och vi var skithungriga, så vi vek runt hörnet och tog lite blandade varmkorvar och hamburgare vid minigolfbanan.

Fick en del roliga bilder och satt med dom igår kväll istället för att vara duktig och fixa dom sista bilderna på man.machine.industry som jag fotade för en vecka sen.
Fast Bergman är inte så omöjlig av sig, så han stressar inte. Dessutom skulle dom spela nånstans igår så han skulle ändå inte orka bry sig före måndan:) Sa han i alla fall…

Men han ska ha sina bilder idag. Inte så mycket kvar heller, nästan klart.

Japanresan närmar sig och nu är det bara 50 dagar kvar tills vi åker! Hur coolt är inte det!
Vi har kört vår lilla internjidder sen länge på snofflasoile.wordpress.com, men nu kan ni börja memorera adressen om ni vill hänga med i årets reseblogg direkt från händelsernas centrum: JAPAN!!
Med start den 25 augusti.

>> FLER BILDER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *