När jag var borta så fixade Peter biljetter  till Infected Mushroom på Clustret. Startupen var några öl på en pizzeria på Hornsgatan med en ganska opepp Peter & några av hans kollegor. Han fick min sista burk med Deathmints som tröstpresent. Sen vidare i regnet mot Mûnchenbryggeriet. Nedförsbacke hela vägen, så det var positivt. Och sen blev det rejv!!!! Och Peter blev också lite mera pepp vartefer. Träffade på några bekanta, ett par helt otippade…
Infected var grymma, folk hade saker för sig på toaletterna och det hela höll på hela natten!!?? Är det alltid så på såna spelningar??  Sabbade mina filmer för allt var filmat i nånslags miniatyrmailformat med ljudet därefter. Skitfan. Några snapshots blev det iaf.
Nån gång efter 3 gick vi och det var då det egentligen började bli riktigt bra, men pallade nte länge. Promenerade till Slussen och gick på Donken för lite mat. Slussendonken är nu officiellt utnämnd till Sthlms snuskigaste ställe i alla kategorier!! Åtminstone på morgonen…INGEN plockar upp nått och det låg krossade flaskor på golvet och skorna fastnade i klibbet. Slår t.o.m. den på Vasagatan när den var som värst!  Vi (Peter!!!) trängde oss elegant förbi kön och beställde lite fetter. Fick ont i magen.
Hemma på morgonen. Upp o jobba efter 2 timmars sömn. Håhhåjaja. Men det var KUL!!!

Went to see Infected Mushroom@Clustret with my friend Peter. Not so often I go to see trance or techno DJ´s, but it was really good!! I love Infected, the gig was great and kept on all night. We left for some food about 3.30AM and ended up at the messiest place in Sthlm.
McDonalds@Slussen in the mornings = Don´t go there!!!!!!
Up & to work after 2hrs of sleep….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *