Polarsirkelen og De syv søstre
(Stopp: Bodø, Ørnes, Nesna, Sandnessjøen, Brønnøysund, Rørvik)

Wiki: ”De syv søstre är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge. Namnet på bergsformationen blev känt via diktarprästen Petter Dass i dikten Nordlands Trompet”
Vi åkte förbi Polarcirkeln märket igen, dagens underhållning var att erbjuda folk att inta fiskleverolja. Jag visste vad det var så skulle aldrig fallit mig in:) Värst ute var dom nya i besättningen som fick en jätteskopa istället en matsked. Tror inte dom hade nått val heller:)) En liten vandring i Brønnøysund och på kvällen tackade vi av och skålade för kökspersonalen. Tack för den fantastiskt goda maten på denna resa och som tur var så hade vi lite av det kvar innan vi var tillbaka i Bergen:)

♦THE GALLERY / ALLA BILDER♦

lofotentop