Vesterålen / Lofoten / Trollfjorden
(Stopp: Tromsø, Finnsnes, Harstad, Risøyhamn, Sortland, Stokmarknes, Svolvær, Stamsund)

I stora drag (igen. önskar att jag hade skrivit lite dagbok:)) Ganska många stopp denna dag men gick ur båten bara en kortis i Risøyhamn. Däremot fanns det mera tid i Sortland så vi gjorde en riktig promenad runt stan. fantastiskt fint väder igen och t-shirt värme på däck. Åtminstone för Pär. I Stokmarknes tog vi oss till Hurtigruten museet och klättrade upp och ner i gamla »»MS Finnmarken. Den är två år yngre än våran båt men togs ur bruk redan för länge sen.
Vi åkte in i Trollfjorden efter att Pär och Mia och några andra blev upplockade av en mindre båt för att titta närmare på havsörnar!! Dom fick väldigt nära titt hörde jag sen:)) Coolt som fan men för dyrt för mig. Fast jag var nöjd precis där jag var så inga klagomål:) Vi mötte upp dom senare just i Trollfjorden och plockade upp dom igen. Åkte igenom magiska Lofoten precis när ljuset höll på att försvinna och hoppade i land i Svolvær för en liten promenad.

♦THE GALLERY / ALLA BILDER♦

lofotentop