Det bästa på nätet om Japan (svenska)

Har hittat en ny vän på nätet. Tor heter han och har skrivit ihop den mest underbara/roliga/informativa guiden till Japan. Glöm alla vanliga guideböcker, dom är ingenting i jämförelse!!!

Egentligen är hans sida i första hand för den som tänker studera i Japan, men den innehåller såååå mycket så den funkar prima oavsett.

Hoppas nån bokförlag snatchar honom nån vacker dag så han blir rik & berömd, flyttar till Japan för gott och inreder ett permanent gästrum för mig o Snoffla att använda närhelst vi känner för att åka dit…Hittade hans sida när jag letade efter kurser i japanska. Bäst att kunna lite mer nästa gång än det lilla vi gick runt & tjatade på:)) Engelskan är inte speciellt användbar därborta. Inte ens i Tokyo…

Ska btw till Klubben och fota av ett japanskt band om ett par veckor. D´espairsRay kommer till stan och dom ska även närvara på öppnandet av Klubb Shibuya kvällen innan. Fick VIP inbjudan av någon och tänker ta med mig Snoffla och gå, faktiskt. Det blir J-Pop & J-Rock för alla pengarna hela kvällen. Och det förutnämnda bandet in person(s), såklart.