Måndag 21 juli 2008: på stan

Nu har jag varit på semester snart 2 veckor och varit både lat och osocial. Ledsen för det senare, ni som har försökt få tag på mig. Träffade i alla fall Snoffla på stan och vi promenerade från söder till city. När vi hade kommit en liten bit så började det spöregna och vi blev fast vid Norra Järngraven 1-3 för evigheter.
Så småningom kunde vi fortsätta vår promenad utan att behöva simma, och vi gick till Webbhallen bara för att upptäcka att Snoffla hade glömt sitt bankkort hemma. Hon skulle köpt ett nytt minneskort.
Så det blev inget.

Vi gick till Sawadee så Snoffla skulle få i sig lite lunch. Jag var inte hungrig, men tog några minivårrullar som inte var så värst goda. Sen kollade vi in på ett par asiatiska matbutiker.
Och det var ju rätt underhållande. Vi köpte mangojuice och Pocky (jordgubbssmak) och efter vi spenderat våra sista slantar i en godisbutik åkte jag hem och Snoffla skulle tillbaks till söder och träffa några.

Nu har jag också varit lite duktig och möblerat om hemma. Äntligen! Har bara planerat att göra det i två år eller nått…så nu har jag ett arbetsrum!!
Veckan som kommer ska jag fota på Stockholm Pride!! Ska hämta mina pressprylar imorron, men förmodligen ska jag köra söndag till söndag, så mycket jag hinner och orkar. Få se hur det blir.
Så det blir lite foto den här semestern ändå! Såg lite illa ut ett tag:)
Om några veckor åker vi till Japan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *