Europride Stockholm – invigning på Skansen

Nu kom jag äntligen iväg på Pride och ska fota runt hela veckan. Inte precis varje dag, men så mycket jag hinner & orkar. Världens bästa väder! En riktig sommarkväll för en gångs skull.
Träffade lite kul folk också…bla min gamla kompis Kenneth som jag inte har träffat på länge. Vi bytte nummer igen och ska nog ses nån gång under festivalen. Förhoppningsvis släpar han med sig sin äkta hälft Manne, så man kan se honom också. Letade runt Skansen efter djur med nån journalist från nån jazzblaska, men vi hittade bara fakegrisar och några gäss. På bussen träffade jag Rami, som jobbar på radio och är med i blackmetalbandet Digerdöd. Hur coolt är inte det:) Vi ska ta en öl one of these evenings…

» BILDER


Uppträdanden ikväll var rätt kul. Inte min bag med tanke på att jag sysslar mest med extremmetal, men det var kul med allsång & hela kitet. Anne-Lie Rydé sjöng “Segla på ett moln” och den var fortfarande våldsamt vacker. Fotodiket var inte så skoj så jag drog efter första timmen och gick runt istället. Gick tillbaka sen för att fota Marit Bergman. En bra kväll. Och god salsa till varmkorven mittemot Gallerian!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *