Träffade George när jag var i White Cloud Taoisttemplet en dag i maj. Såg honom när han filmade sig själv mitt i området och när jag pratade med honom så kom det fram att han var praktiserande Taoist, hade precis avslutat en längre tid i Wudangbergen där han hade levt på ett Taoistcenter och tränat på tai chi, meditation och whatnots. Extremt trevlig, fötterna på jorden kille:) Hängde med honom till shoppinggatan utanför templet där han försökte hitta meditationskuddar till sina föräldrar. Till slut hittade han ett par som inte var så pinkiga, Han skulle flyga hem till England morgonen därpå och hade en massa saker att göra så efter lunchen gick vi åt varsitt håll. Vi hann prata en hel del ändå.

Följer honom på Insta och Youtube för gillar hans bilder och filmer:))

» White Cloud Temple 14 maj 2018
» Georges YouTube kanal
» Georges Instagram
» https://www.taoistwellness.com/

Ett par av Georges filmer: