Honningsvåg og Nordkapp
(Stopp: Øksfjord, Hammerfest,Havøysund, Honningsvåg, Kjøllefjord, Mehamn og Berlevåg)

Finfin kort morgonpromenad med Mia i Havøysund och en längre hajk i ett rätt regnigt och disigt Honningsvåg. Båtens livbåtar testades också under tiden vi var i kajen och dom verkade funka prima:)) Senare på kvällen blev det också en uppvisning i hur man handskas med en båt på riktigt när besättningsmännen trixade in oss till en kaj med hjälp av Lofotens två ankare och en massa rep. Så coolt så man storknar. Bara för att plocka upp nått paket (dom kör post längs kusten):)) Grym middag igen med lite olika sjödjur som förrätt, vodkamarinerat entrecote och chokladterrin med cognac och sorbet. Åhh suck…kanske blir man aningens bortskämd:) Mia är rätt specifik med maten och det är mycket hon inte kan äta menköket tillverkade egna portioner för henne varje dag och hon verkade nöjd:) Väldigt vacker mat fick hon iaf. Heja Lofotens kökspersonal!

♦THE GALLERY / ALLA BILDER♦

lofotentop